Raskaan kaluston pesut kokonaisvaltaisesti

V-S Pesupiste tarjoaa laadukkaita ja kokonaisvaltaisia pesupalveluita raskaalle kalustolle, pakettiautoille, matkailuautoille ja henkilöautoille. Raskaan kaluston pesulamme sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Raskaaseen kalustoon teemme kuormatilojen pesuja, desinfiointeja sekä hapotuksia. Ne hoituvat helposti ulkopesun yhteydessä. Pesemme kuormatilat 85-asteisella vedellä.

Poiketessasi meillä voit samalla täydentää pesuainevarastoasi. Meiltä saat niin tuulilasinpesunesteet kuin muutkin tarpeelliset puhdistusaineet siistiin ajoon!

Emme myöskään ole unohtaneet kuljettajaa. Pesulassamme on viihtyisä taukotila, jossa voit nauttia kupin kahvia tai teetä, selailla päivän lehdet tai katsella televisiota sillä aikaa kun pesemme autosi.

Unohda jonotus - hyödynnä ajanvaraustamme

Otamme mielellämme vastaan ajanvarauksia. Unohda siis turha jonossa istuminen ja varaa aikasi meille pesuun. Työpäivän ajankäyttö ei tuota tuskaa, kun sinun ei tarvitse siis jonottaa keskellä päivää tai pitkän päivän päätteeksi. Halutessasi voit varata pesun jo vartin päähän tai samaksi illaksi, jos olet vaikka ajamassa Turkuun toiselta puolelta Suomea.

Pesupalvelua myös viikonloppuisin

V-S Pesupiste palvelee lauantaisin klo 8-16. Jos haluat viettää viikkolevon rauhassa, kysy meiltä myös kaluston siirtopalvelua. Me noudamme kalustosi pesuun ja palautamme sovittuun paikkaan.

Soita meille 044 266 1261 ja varaa  aika!

Kysy pesulapalveluista!